Melyek a póker különböző változatai?

 Image Graphics / by Sarina Kakowski / 2273 views / Popular

Egy új kéz játszik. A piros lámpa bekapcsol és kikapcsol, amint a lámpa megváltozik, hogy jelezze, hogy a rajz lépés befejeződött. A kártyát a halom alá helyezzük, és az összes többi kártyával együtt mozog. A második fogadási kör után még 7 lap marad a fedélzeten, így egyetlen húzás lép. Ez lehet: mindenki előtt fogadsz, a pot a tiéd, megnyersz a potot, ha a kezed megnyeri az első fogadási köret, a zsetonokat bárki ellen helyezed, aki utánad fogad, vagy nem érdekel, hogy játsszon a kezével.

De a legtöbb kaszinó arra kényszeríti Önt, hogy játsszon a kezével, ha fogadást szeretne tenni és nyerni Ezután megfordítja a kezét, hogy a játékos megnézze. Ez azt jelzi, hogy az aktuális kéz nyitva van. Amikor az ügylet befejeződik, a kereskedő felveszi a kártyákat, amelyeket az asztal alján helyezett el, mielőtt a shuffle. A póker alapvető stratégiája, hogy a kezedet úgy játssza, ahogy azt szeretné, hogy a kezed játsszon.

Ha agresszíven játszik a kezével, és jó kéz van, akkor lehet fogadni egy túlpárra vagy blöffre, és ha blöfföl, akkor lehet fogadni egy underpair-ra. Jó-e pontosan ugyanúgy játszani a kezével, függetlenül attól, hogy a nagy vak vagy sem? Miután minden játékos elosztották, meg kell fogadniuk a kártyákat, helyezve a legkisebb összeget, az úgynevezett crib-t, amelyre szükség van a potból.

Miután az ajánlat megtörtént, a kereskedő minden kézhez további kártyát oszt ki. Cribbage – Két játékos áll az asztal ellentétes végén, egy játékos mindegyik kezét osztják ki. A legalacsonyabb ajánlattevő veszi a potot, és az utolsó játékos, aki fogad, megnyeri a potot. Az előbbiek és a vakok Néhány pókerjátékban, mint például a Texas Hold’em, a fogadás az antes vagy a blindekkel kezdődik. Mielőtt belemerülnénk a részletekre, kezdjük a póker fogadások alapvető fogalmával.

A kis vakból és a nagy vakból álló vakok minden kéz után óraként forognak. Az ante az összes játékos által az asztalnál elhelyezett kis kényszerfogadás, míg a blindek az előre meghatározott pozíciókban lévő játékosok által elhelyezett konkrét fogadások. A póker fogadás alapjai. A Texas Hold’em egy klasszikus pókerjáték, és a World Series of Poker is játszható. Itt megtudhatja a játék alapvető szabályait, és gyakorolhatja a különböző játékmódok megadásával, beleértve a Texas Hold’em versenyeket.

Ha többet fogadnak, mint a nagy vakok, kevesebb egyenlegük van, mint ha elsőként hívnák. Gyakran előfordul, hogy ha te vagy az utolsó, aki felhívja, és többet fogadsz, mint a nagy vak, hu.poker-files.com akkor lemondasz az összetett tőkéről, mert ha többet fogadsz, mint a nagy vak, tudják, hogy erősebb kéz van.

  • Listing ID: 284
Contact this listing owner

Please, login to contact this listing owner.

Leave Comment