Profile Photo

Микродозиране – какво трябва да знаете?

  • Public Group
  • 3 months, 1 week ago
  • 0

    Posts

  • 1

    Members

Description

Можем да брандираме всички свои шоколадови изделия с рекламното лого на фирмата Ви – малки шоколадчета, кутии шоколадови бонбони, индивидуално опаковани трюфели или бонбони, меденки или други шоколадови изделия с форма и размери по Ваша поръчка. Изработваме домашни индивидуални торти, бисквитки, мъфини, бонбони-трюфели, меденки, рогчета с крем, Събиране на трюфели кейк- попс, целувки, и дребни сладки и други по поръчка с качествени продукти. Всички наши сладки продукти се отличават с високо качество и неповторим вкус. Производствената гама шоколадови продукти включва бяла и кафява меденка, меденка с мармалад, шоколадови бонбони и трюфели, шоколадчета и и други шоколадови десерти. Много е важно през годините тревата наоколо да се коси, сред фиданките с трюфели да не се засаждат други култури, които пречат на развитието им. С нея не живеят заедно отдавна, а Лулчев полага грижа за двете си деца. Ако бързате, може да поставите готовите трюфели за кратко във фризера. Тази рецепта по-специално е a страхотен начин да изразходвате всякакви остатъчна празнична плодова торта (въпреки че можете напълно да си купите плодова торта, за да Събиране на трюфелиправите и тях). Бях дете, когато научих рецептата за този блат. Такъв е случаят с Тихомир и Даниела Панайотови от тутраканското село Старо село, които ще се грижат за 150 лешникови дръвчета със заразена с летен черен трюфел коренова система.
Той открива първия черен зимен трюфел трюфел у нас – между Угърчин и Ловеч. Той се приготвя в научноизследователски университет в град Витербо, Италия. Това не е обичайната гъба, която се приготвя на огън, пържи се или се вари. Всеизвестно е, че където се появи тази гъба, трева не расте. Заразените с мицела фиданки са на възраст една година и се доставят в кофички за засаждане. Тези сладки рекламни кампании са перфектни за фирмени промоции, корпоративни мероприятия, тържества, честване на юбилеи, празници и други подобни поводи – Рожден ден, Коледа, Великден, Св. Високата концентрация на ензима в белите трюфели помага за обръщане на щетите, причинени от свободните радикали и други агресори на околната среда и предотвратява нанасянето на по-нататъшни вреди. Най-важното, което трябва да знаете за трюфела е, че не бива да претърпява продължителна и груба термична обработка, Tuber Mesentericum защото губи ценните си аромати и вкуса си. Важно условие е овошките да не се поливат с вода от “ВиК” системата заради наличието на хлор. Препоръчва се вода от кладенец или от река, която протича край плантацията.
При засаждането им на дълбочина 25-30 см фиданките се поливат, след това мястото се третира единствено с варовик. За едни това е символ на най-изтънчен и дори мистичен вкус, който няма заместител. Професионален и остър нож, който може да разреже перфектно дори и най-твърдите трюфели! Специалисти казват, че дори и в плантациите е добре това дастана с помощта на обучени кучета. Като вид гъба, трюфелите са богати на минерали и витамини, които насърчават обновяването на клетките и успокояват възпалената кожа. Николета Симон, представител на румънска фирма, която предлага разсада: “Това са фиданки от лешник, чиито корени са заразени с мицела на летен черен трюфел. По каталог добивът от тази култура може да достигне 100-150 кг от хектар, а през тази година цената на един килограм черен трюфел скочи на 200-300 евро. Възможно е обаче фиданките да са от бор, дъб или габър. Така се получава двойна култура – докато трюфелите се развиват под земята, над нея могат да се берат лешници или пък растат дървета, които дават ценен дървен материал”.
След това трюфелите се отглеждат в контролирани парникови условия в продължение на две години и разсадът се засажда на земя в Голанските възвишения. Според задържаният 47-годишен Лулчев, който според държавното обвинение е ръководил цялата дейност повече от две години, отрича да е замесен в подобни схеми и смята, че в дъното на екшъна през последните дни е бившата му. Според специалистите земята в Силистренско е най-подходящата в страната за отглеждане на трюфели, защото показателите на почВандаливата отговарят на изискванията на гъбата. Според прокуратурата за 6 месеца Лулчев и Думанов са заявили оборот за 50 млн. В залата защитниците на задържаните изтъкнаха, че прокуратурата е имала достатъчно време да прецизира обвиненията си, предвид че разработката е от няколко месеца. Съществуват стотици видове трюфели, но само няколко десетки от тях се консумират. След това трябва да засадите няколко дървета – дъб, леска, бук, габър. От друга страна, съществува реална опасност при мярка, различна от „Задържане под стража”, Учкунов да извърши престъпление, като това произтича от тежестта на повдигнатите обвинения, както и от факта, че обвиняемият е бил осъждан 13 пъти досега.

 

New Report

Close